Pidetään huolta talostasi

Ylä­poh­jal­la on monta tehtävää.

Vinttiin eli yläpohjaan liittyy monta rakennusosaa, joiden kuntoa harvemmin säännöllisesti kontrolloidaan. Vesikate suojaa vesi- ja lumisateelta. Aluskate ohjaa vesikatteen läpi päässeen veden vintin ulkopuolella ja vähentää katteen sisäpuolista huurtumista. Usein talon il­man­vaih­to­ka­na­vis­to kulkee yläpohjan kautta eristettynä ilmanvaihtokoneelta huonetiloihin. 

Reunavasteiden ja tuulenohjaimien tehtävänä on ehkäistä tuulen vaikutusta yläpohjassa. Lämmöneriste vähentää lämmön hukkaa talvella ja ehkäisee helteen tunkeutumista sisätiloihin kesällä. Ilman- ja höyrynsulku läm­mö­ne­ris­te­ker­rok­sen alla estää lämpimän sisäilman sisältämän kosteuden tiivistymisen rakenteisiin lämmityskaudella. Kulkusillat mahdollistavat yläpohjassa tehtävät säännölliset tarkistukset ja mahdolliset huoltotoimenpiteet. Hormien paloeristeet suojaavat puurakenteita tulipaloriskeiltä.

 

Termex-Eris­tys­pal­ve­lu laittaa vintit kuntoon kerralla!

Vintit kuntoon -palvelu sisältää mm:

  • Lisäeristyksen Sidox-tekniikalla
  • Hormien paloeristykset
  • Aluskatteen korjaukset
  • IV-putkien lisäeristykset 
  • Kulkusiltojen asennukset
  • Tuulenohjaimet tarvittaessa
  • Tuuletuksen parantamisen

Li­säe­ris­tä­mäl­lä Termex-Sel­lu­vil­lal­la parannat kotisi asu­mis­viih­tyi­syyt­tä ja säästät huo­mat­ta­vas­ti läm­mi­tys­kus­tan­nuk­sis­sa.

Termex-Sel­lu­vil­la -kaikkien aikojen eriste.

Termex-Selluvilla on ekologisesti lajitellusta keräyspaperista kuiduttamalla valmistettu palo- ja kosteusturvallinen pu­hal­lus­läm­mö­ne­ris­te moderniin rakentamiseen. Hengittävä Termex-Selluvilla mahdollistaa dynaamisen rakenteen tasaamalla sen kosteusvaihteluita ja näin edesauttaa ylläpitämään ihanteellista sisäilmaa kodissasi. 

Talvella lämmin, kesällä viileä – hyvä lämmöneriste pitää huonelämpötilan miellyttävänä niin kesähelteillä kuin paukkupakkasillakin. Vedoton, tasainen huonelämpö sekä erinomainen sisäilma takaavat asumismukavuuden.

Hyvin eristetty, ajanmukainen yläpohja nostaa rakennuksen arvoa, lisää asumisviihtyisyyttä sekä vähentää energiakulutusta ja CO2-päästöjä.

Katso lisätietoja: termex.fi
säästöpossu

Voit maksaa vintit kuntoon -palvelun nyt kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä!

Termex-osamaksu

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen valmiiksi alla olevalla linkillä tai edustajamme kanssa henkilökohtaisesti. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat ostokselle 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja tarvittaessa voit valita ostoksellesi myös jopa 12 kk korottoman maksuvaihtoehdon.

Tilin avaaminen on mak­su­ton­ta ja myönnetty tili on käyt­tö­val­mis heti.

Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua. Lisäksi voit turvata nyt myös hankintasi maksuvakuutuksella! Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit vahvistaa kaupat Termex-myyjäsi kanssa.

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Voit myös hakea tilin valmiiksi mobiilisti lähettämällä viestin TERMEX numeroon 18 311 (viestin hinta 0 €). Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Termex-Osamaksun tuottaa Resurs Bank